Speel mee met de VriendenLoterij en steun Stichting Support4Specials

  • 19 oktober 2020
  • 0 beelden in de Fotogallery
  • 4 minuten

De VriendenLoterij steunt honderden goede doelen, stichtingen, clubs en verenigingen in Nederland. Als je deelneemt aan de VriendenLoterij kun je zelf bepalen welk goed doel je steunt. Dit heet geoormerkt meespelen. Stichting Support4Specials is ook een goede doel van de VriendenLoterij. Speel mee met de VriendenLoterij en kies voor Stichting Support4Specials als goed doel. Dat kan onze stichting veel geld op leveren! En daarmee bereiken we het doel om zoveel mogelijk kinderen met een bijzonderheid dolfijntherapie te laten volgen op Curaçao.

Hoe werkt meespelen voor Stichting Support4Specials?

Per deelnemend lot voor Support4Specials gaat minimaal 40% van de prijs van het lot rechtstreeks naar onze stichting. Jouw winkans wordt er overigens niet minder van, terwijl onze inkomsten toenemen, win-win!

Een rekenvoorbeeld (en uiteraard ons streven):

Als 50 deelnemers een jaar lang iedere maand meespelen met de VriendenLoterij kan het bedrag voor Stichting Support4Specials oplopen naar 3.920 euro. 

Dit kun je doen:

Wil je meespelen met de VriendenLoterij en Stichting Support4Specials steunen? 

Stuur een e-mail naar info@support4specials.nl met je naam en telefoonnummer en geef aan dat je mee wilt spelen. Op een later moment zullen we je terugbellen om het lot definitief aan te maken.


Speel je al mee in de VriendenLoterij? 

Dan kun je eenvoudig doorgeven dat je voor Stichting Support4Specials wilt spelen. Neem contact op met de ledenservice van de Vriendenloterij via 088 – 020 1020 en geef aan dat je graag mee wilt spelen voor Stichting Support4Specials. Speel je zelf niet mee, maar ken je iemand die meespeelt? Vraag hem of haar dan om voor Stichting Support4Specials te spelen.

Help ons aan een extra bedrag met een 'Club van de Week' toekenning
 

Stichting Support4Specials kan in aanmerking komen voor een Club van de Week toekenning. Hiervoor moeten er minimaal 20 loten meespelen voor Stichting Support4Specials. Als Club van de Week krijg je eenmalig een mooi bedrag van de VriendenLoterij. Hierbij dan ook de oproep om je bij ons te melden als je meespeelt of als je iemand kent die al deelneemt aan de VriendenLoterij en die wel voor Stichting Support4Specials wil meespelen! Mail ons: info@support4specials.nl. Samen kunnen we aan 20 deelnemers komen!

Heb je vragen?
Neem contact met ons op. Wij vertellen je graag meer! 
Kijk voor meer informatie over de VriendenLoterij op de website: www.vriendenloterij.nl .

Bedankt partners en sponsoren!