Koop een dolfijn!

  • 12 december 2020
  • 2 beelden in de Fotogallery
  • 2 minuten

Wij hebben unieke sleutelhangers van dolfijnen beschikbaar. Koop je een sleutelhanger dan help je niet alleen Stichting Support4Specials, maar ook het Curaçao Dolphin Therapy Center (CDTC) waar de dolfijntrainingen voor kinderen gegeven worden.

Deze actie leggen we even uit: op Curaçao worden de prachtige sleutelhangers gemaakt van plastic afval dat op het eiland verzameld wordt. Dat doet Limpi, een innovatief bedrijf op Curaçao dat nog veel meer producten maakt van plastic afval. Limpi betekent overigens schoon in het Papiaments.

Het CDTC kreeg de unieke kans om sleutelhangers van dolfijnen door Limpi te laten maken als promotie-item. En heel bijzonder: in samenwerking met het CDTC zijn door Limpi 120 sleutelhangers voor Stichting Support4Specials gemaakt om te verkopen. En hoe leuk is dit: Iedere sleutelhanger is anders van kleur en samenstelling. Er zijn drie kleuren: grijs, roze of blauw. 

Met je aankoop steun je uiteraard onze stichting, maar ondersteun je ook Limpi, die zich inzet voor een schoner eiland en een schone oceaan! 

De verkoop is gestart! Koop nu een eigen uniek exemplaar van de sleutelhanger voor € 7,50 (excl. verzendkosten van € 2,73 euro). 
Stuur een e-mail naar sponsoring@support4specials.nl en geef je bestelling door. 

De oplage is beperkt, dus op = op!

Namens het CDTC, Limpi en namens ons alvast veel dank!   

Nog een goede tip: de sleutelhanger is ook heel leuk om in de kerstboom hangen. 

Bedankt partners en sponsoren!