Hulsegge luxe verpakkingen is sponsor geworden

  • 1 oktober 2022
  • 1 beelden in de Fotogallery
  • 1 minuut

Hulsegge luxe verpakkingen BV, gevestigd te Epe, is sponsor geworden van stichting Support4Specials en daar zijn we enorm blij mee! Bart Hulsegge, eigenaar van Hulsegge luxe verpakkingen geeft aan dat hij zijn bedrijf graag verbindt aan gedreven mensen die zich inzetten voor een bijzonderheid. 'Kracht, energie en doorzettingsvermogen maken het verschil voor bijzondere kinderen. En wij dragen graag bij aan deze bijzonderheid.' 

Hulsegge luxe verpakkingen heeft een uitgebreid productpakket van luxe massief kartonnen geschenkverpakkingen, doos met deksel verpakkingen, scharnierdozen, puzzel- en spelverpakkingen, CD- en DVD verzamelverpakkingen, klepdozen, luxe cosmetica en parfumerie verpakkingen en voedings-/chocolaterie verpakkingen. Door gebruik te maken van moderne geavanceerde machines leveren zij een constante kwaliteit en een goede, snelle en betrouwbare service.

Hulsegge luxe verpakkingen levert als business to business partner aan bedrijven, instellingen en overheden. Het klantenbestand is zeer breed en loopt van uitgevers van boeken, reclamebureaus, ontwerpstudio's, drukkerijen, muziek- en filmuitgevers, CD- en DVD dupliceerders, multimedia-uitgevers en spelfabrikanten, maar ook cosmeticaproducenten en voedings- en genotsmiddelenindustrie.

Neem vooral een kijkje op de website van Hulsegge luxe verpakkingen: www.luxeverpakkingen.nl.

Bedankt partners en sponsoren!