Collecteren in Capelle aan den IJssel

  • 5 augustus 2020
  • 0 beelden in de Fotogallery
  • 1 minuut

Goed nieuws! De vergunning is binnen om te collecteren in Capelle aan den IJssel. Dat zal gebeuren van 17 augustus tot en met 22 augustus. Eerder dit jaar kon het collecteren niet doorgaan door de corona-maatregelen. Een kleine teleurstelling, dus nu staan we te trappelen om te mogen gaan! 

Wie collecteren?

Dat zijn de ouders van kinderen die op de wachtlijst staan. Hoe gaaf is dat! Vaak worden zij ook geholpen door vrienden of familieleden, omdat ook zij weten wat de dolfijntherapie voor het kind met een bijzonderheid kan betekenen.  

Hoe zijn onze collectanten te herkennen?

Onze collectanten zijn te herkennen aan een collectebus met het logo van Stichting Support4Specials. Bovendien hebben wij een pasje bij zich om te laten zien dat ze van de stichting zijn. Op verzoek kunnen zij zich ook altijd legitimeren! 

Iedere bijdrage is welkom!

Bent u niet woonachtig in Capelle en wilt u onze stichting, maar vooral de kinderen die op de wachtlijst staan, steunen? Dan is een (eenmalige) donatie via onze website ook altijd mogelijk, graag zelfs! Lees hier met welke bijdrage u ons kunt helpen om ons doel te bereiken: zoveel mogelijk kinderen met een beperking (wij noemen dat liever een bijzonderheid) dolfijntherapie te laten volgen bij het Curaçao Dolphin Therapy Center. 

Bedankt partners en sponsoren!