Ambassadeur

Koert-Jan de Bruijn (acteur)
"Ook ik steun de stichting Support4Specials"

Toen voorzitter Jan Steines van de stichting Support4Specials mij vroeg om ambassadeur te worden, heb ik geen moment getwijfeld. Gezinnen met een kind met een geestelijke en/of lichamelijke beperking hebben het, door alle extra aandacht die ze hun kind moeten geven, vaak al zwaar genoeg. Als die gezinnen geholpen kunnen worden door hun kind op Curaçao dolfijntherapie te laten volgen, moeten we daar met z'n allen alles aan proberen te doen. Ik steun daarom stichting Support4Specials. Ik hoop u ook!

Ambassadeur

Claudia Zwiers (judoka)
"Ook ik steun de stichting Support4Specials"

Claudia is een voormalig Nederlandse judoka, die Nederland tweemaal vertegenwoordigde bij de Olympische Spelen. Claudia zal zich naast Koert-Jan de Bruijn als ambassadeur voor Support4Specials gaan inzetten.

 

 


Word ook donateur

De stichting Support4Specials zamelt geld in om kinderen vanaf 3 jaar met een geestelijke en/of lichamelijke beperking ( syndroom van Down, autisme) op Curaçao dolfijntherapie te kunnen laten volgen. Bedrijven maar ook particulieren die de doelstellingen van de stichting Support4Specials een warm hart toedragen zijn welkom! Hoe meer geld er wordt ingezameld hoe meer kinderen met een beperking dolfijntherapie kunnen volgen met als doel de levenskwaliteit van deze speciale kinderen te verbeteren.

bankrekeningnummer: 13.98.59.756

Word nu donateur vanaf 10,- per jaar

Download het donateurformulier

of Doneer direct

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Support4Specials wordt ondersteund door de volgende sponsoren;

sponsoren1