Therapieverslag Joey Mentink 1 t/m 12 augustus 2016


Joey is 17 jaar, heeft een verstandelijke beperking en gaat naar een ZMLK-school. Hij heeft twee zusjes: Fleur (14 jaar) en Amy (10 jaar).Met ons gezin (Joey, Fleur, Amy en zijn vader en moeder) vertrokken we donderdag 28 juli met de KLM naar Curaçao.

vrijdag, 15 april 2016 07:00

Therapieverslag Femke Weijers 2016

Eindverslag dolfijn ondersteunende therapie Femke Weijers maart 2016.

Femke heeft voor de tweede keer dolfijn ondersteunende therapie gevolgd op het Curacao Dolphin Therapy Center in Curacao.
Ook deze keer waren de verwachtingen hoog gespannen, daar Femke de vorige keer grote stappen had gemaakt.

Therapie Sanne Lazonder september 2015.

In februari kregen wij het goede nieuws dat Sanne naar de dolfijnentherapie mocht gaan. Onze voorkeur ging uit om eind september 2 weken naar de dolfijnentherapie te gaan.

Wij zijn Barry, Lysian, Luna en Jade. Luna is 5 jaar en heeft het Phelan McDermid Syndroom, wat voornamelijk gekenmerkt wordt door een grote achterstand op spraak-/taalgebied en een verstandelijke beperking.

Therapieverslag Tamara van den Eng, 21 juli t/m 1 augustus 2014

Op vrijdag 18 juli vertrokken we met z'n drieën naar Curaçao. Tamara zou voor het eerst dolfijntherapie krijgen. Samen met haar broer Joren en haar vader Thom ging Tamara op avontuur!

Therapieverslag Jeroen Schreuder

Op donderdag 17 juli vertrokken we met de KLM naar Curaçao. Gelukkig voor Jeroen (19 jaar, autistisch en verstandelijke beperking) stond het juiste vliegtuig aan de gate. Hij wil namelijk alleen met een KLM vliegtuig vliegen met het kroontjes logo op de staart. Als daar KLM Asia op zou staan, zou het voor ons een hele zware vlucht geworden zijn.

Therapieverslag Rui Konst

31 juli zijn wij naar Curaçao vertrokken voor de dolfijntherapie, samen met Rui zijn zusje Sommer, vader Frank en moeder Marga.
Rui is een bijna 8 jarig jongetje met autisme en een ontwikkelingsachterstand, de doelen voor de therapie waren communicatie en frustratie.
Op woensdag kwamen wij aan en konden rustig aan acclimatiseren, de omgeving verkennen en wennen aan het warme, heerlijk klimaat.

Het leek wel of we de nationale postcode loterij hadden gewonnen! Gaston was nu Jan geworden en Iris zijn lieftallige assistent. Beide kwamen het goede nieuws vertellen. We waren aan de beurt en konden binnen een half jaar vertrekken naar Curacao! Wat een cadeau voor ons hele gezin!

Therapie verslag Anne van Wouw (16-05-2001)

Op 25 april zijn we om 9.50 uur met de KLM naar Curacao gevlogen.
Erg spannend omdat Anne (11 jaar en Downsyndroom) en haar broertjes Luuk (10jr) en Pim (7jr) nog nooit hebben gevlogen.

Eind april is Daniël naar Curacao vertrokken om daar 2 weken bij het CDTC dolfijn ondersteunde therapie te volgen.

Tijdens de therapiesessies met therapeut Paul en dolfijn Bonnie is aan de volgende therapiedoelen gewerkt:

Pagina 1 van 2