De stichting Support4specials

De stichting Support4Specials heeft als doel kinderen met een beperking de mogelijkheid te bieden om dolfijntherapie te volgen op Curaçao. Het Curaçao Dolphin Therapy & Research Centre (CDTC) biedt deze kinderen en hun families de mogelijkheid tot het volgen van een unieke therapieprogramma. Ook de lokatie is uniek, vers zeewater stroomt continu in de bassins en de lucht en water temperatuur is gemiddeld 28 graden celcius.

Helaas kunnen nog lang niet alle kinderen dolfijntherapie volgen. Naast training, onderkomen en verzorging van de dolfijnen zijn speciaal opgeleide trainers en therapeuten noodzakelijk om de therapie tot een succes te maken. Dit alles maakt de therapie helaas zeer kostbaar.

De stichting Support4Specials steunt gezinnen met een speciaal kind die baat kunnen hebben bij het volgen van dolfijntherapie door tegemoet te komen in de kosten van de therapie.

 anbi

Naam: Stichting Support4Specials
Fiscaal nummer: 818689663, dossiernummer 53307

Contactgegevens: Antwoordnummer 1955, 2000 WC Haarlem
Doelstelling: De stichting Support4Specials heeft als doel kinderen met een beperking de mogelijkheid te bieden om dolfijntherapie te volgen op Curaçao. De stichting Support4Specials steunt gezinnen met een speciaal kind door tegemoet te komen in de therapiekosten.
Hoofdlijnen uit het beleidsplan:
De stichting Support4Specials zamelt geld in door acties die gehouden worden en door sponsers en donateurs te werven. Verdere inkomsten worden gevormd door eventuele subsidies, bijdragen van derden, schenkingen en erfstellingen.
Bestuurders:
 Voorzitter
 De heer J.W. Steines, Penningmeester Mevrouw M.K. Steines, Secretaris
 Mevrouw I.F.C. Steines
Beloningsbeleid: De bestuurders werken zonder beloning voor Stichting Support4Specials

Financieel jaarverslag bekijken. Download hier.

Support4Specials wordt ondersteund door de volgende sponsoren;

sponsoren1