Succesvolle start van de S4S Charity Ride 2017

Succesvolle start van de S4S Charity Ride


De eerste Support4specials Charity Ride was een groot succes. Met een pelotonnetje wielrenners ging het van Schiphol naar Harderwijk en weer terug. Door weer en wind, maar vooral met veel regen onderweg trotseerden de deelnemers de 176 kilometers van het uitgezette parcours.


Het ging via Amstelveen, Abcoude, Bussum, Laren, Eemnes, Spakenburg, Nijkerk op de heenweg naar keerpunt Harderwijk. In Strandtent Walhalla stond er een heerlijke en voedzame lunch klaar en was er gelegenheid om op te warmen aan de houtkachel. De terugweg leidde via Zeewolde, Almere haven, Muiderberg en Abcoude weer terug naar Schiphol. Eigenlijk bestond de enige tegenslag van de hele dag uit een kleine uitglijder en drie lekke banden.
Bij de start was Iris Steinis aanwezig met een prachtige taart. Zij vertelde aan de vrijwilligers Maarten Boers en Roos Luiten dat hun zoon Pieter in 2018 dolfijntherapie mag gaan volgen. Dat bericht maakte de dag extra feestelijk.

Met dank aan de sponsoren Poundwise, Rapha en à BLOC bier en door alle gulle donateurs hebben de deelnemers aan de Support4Specials Charity Ride €1810 opgehaald.


Een geweldige opbrengst!