Golftoernooi op 8 september 2015 bij golfbaan Sluispolder in Alkmaar groot succes

Op dinsdag 8 september 2015 hebben Marjan Derogee en Yolanda Rengers voor de tweede keer in samenwerking met golfbaan Sluispolder een golftoernooi met clinics, een veiling en een loterij georganiseerd.


Na een warm ontvangst met koffie en patisserie vertrokken de deelnemers naar de holes, tegelijkertijd startte de clinic gegeven door Jacqueline Kooiman. De deelnemers kregen een lunchpakket mee en in de baan werd er een hapje en drankje geserveerd.
Tijdens de borrel werden de laatste loten voor de loterij verkocht en was er nog de mogelijkheid mee te doen aan de ton in one wijn challenge en hole in one cahllenge. Even later werden de winnaars bekend gemaakt. Na de prijsuitreiking ging iedereen aan tafel voor het diner. Gastspreekster Birgitte Mentink vertelde haar indrukwekkende verhaal over de dolfijn ondersteunde therapie die haar zoon Joey heeft gevolgd bij het therapiecenter op Curacao.

De veiling ging van start.....Veilingmeester Joop Rengers bracht de ingezonden bijzondere veilingstukken onder de aandacht en er werd flink tegen elkaar op geboden. Bruni Heike en Olga Commandeur gaven zelf een toelichting op de door hun ingebrachte veilingstukken en Olga wist zelfs alle aanwezigen in beweging te krijgen. De loterijwinnaars konden hun winnende lotnummers inwisselen voor prachtige prijzen. 

Na het dessert werd er aan het bestuur van stichting Support4Specials een cheque ter waarde van € 11.500,- overhandigd!!!

We kunnen terugkijken op een onvergetelijke en zeer succesvolle dag.
Onze hartelijke dank gaat uit naar:
Yolanda Rengers, Marjan Derogee, Golfbaan Sluispolder en alle medewerkers, de pro’s, sponsoren, donateurs, deelnemers, greenkeepers, vrijwilligers en iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan deze zeer geslaagde dag!