Golftoernooi op 8 september 2015 bij golfbaan Sluispolder in Alkmaar

In samenwerking met golfbaan Sluipolder organiseren Yolanda Rengers en Marjan Derogee op 8 september a.s. een golftoernooi tbv Stichting Support4Specials met een veiling, loterij en clinics. De opbrengst van deze dag komt ten goede van stichting Support4Specials.

Meedoen op 8 september?
Met het bijgevoegd inschrijfformulier kunt u zich opgeven voor dit aantrekkelijke toernooi met na afloop een diner, een loterij en een veiling. U kunt als single of als een team van maximaal 4 personen inschrijven. Meerdere teams mag natuurlijk ook. U kunt inschrijven tot vrijdag 31 juli a.s. en vol = vol, dus wacht niet te lang.
De volgende deelnames zijn mogelijk:
• Met een flight van maximaal 4 spelers € 500,00 p.flight
• Single deelnemer aan de wedstrijd € 125,00 p.p.
• Golf clinic deelnemer € 125,00 p.p.

Toernooi dag
De spelvorm is Texas Scramble met handicap verrekening.
De dag is inclusief koffie, thee en patisserie bij ontvangst,18 holes greenfee, een lunchpakket, een culinaire verrassing in de turn, hapje in de baan, bittergarnituur, 6 consumptiemunten en een verrassingsdiner bestaande uit 3 gangen.

Buggy huren
Voor spelers die gebruik willen maken van een buggy is de prijs € 25,00 per buggy. Voor leden van Stichting Handicart is de prijs € 10, - per buggy.

Inschrijvingen
Bijgevoegd het inschrijfformulier. Deze graag ingevuld retour sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar onderstaand postadres.

Betaling
Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging met het verzoek voor directe betaling zorg te dragen op de hieronder aangegeven bankrekening.
Mw. M. Buizer en/of Mw. Y. Rengers-Sluyk
NL65 INGB 0689 1825 89
t.g.v. Support4Specials Golftoernooi

Vragen?
Hebt u nog vragen, dan kunt u mailen of bellen met:

Marjan Derogee en Yolanda Rengers
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Download het inschrijfformulier