Dolphins Jump @ Curacao Oceans Resort

Luxe appartementen op Curacao Ocean Resort, dé toplocatie van Curacao, aan het bekende Seaquarium - Mambo Beach.

Dolphins Jump steunt Stichtingen, die het mogelijk maken dat kinderen met een verstandelijke beperking dolfijnondersteunde therapie kunnen volgen.

Wat doen wij voor deze stichtingen voor Dolfijn Therapie?
Voor elk verblijf, wat geboekt wordt voor of door een gezin, waarvan een kind dolfijn therapie volgt én gesteund worden door een stichting waarmee wij verbonden zijn, geven wij een korting in de vorm van een bijdrage aan de stichting. Wij zamelen samen met u geld in door u te vragen ons KLM Bluebiz nummer te (laten) gebruiken bij het boeken van KLM Tickets. Voor elke 2 ingezamelde BlueBiz credits schenkt Dolphins Jump € 1,00 aan de Dolfijn Therapie stichting van uw keuze. Hoe draagt u (kosteloos) bij aan Dolfijn Therapie op Curacao voor kinderen met een beperking? Indien u uw tickets via KLM boekt, vragen wij u het BlueBiz nummer van Dolphins Jump (NL10314) te gebruiken. Boekt u via een reisbureau, kunt u hen ook vragen het Bluebizz nummer van Dolphins Jump te gebruiken. Het aangeven van ons Bluebizz nummer heeft voor u geen enkel nadeel. (U kunt bijvoorbeeld daarnaast gewoon uw Flying Blue nummer gebruiken, als u dat heeft).

Boekt u online bij KLM, dan wordt u tijdens het boekings proces gevraagd of u een Bluebizz nummer heeft. Vink bij uw persoonlijke gegevens (stap 5) aan dat u deelneemt aan het Bluebiz-programma en vul hier het Bluebiz-nummer van Dolphins Jump (NL10314) in.

Voor elk ticket, dat voor een volwassene bij KLM geboekt wordt, ontvangt Dolphins Jump 20 tot 80 Bleubizz credits, bij Business Class tickets kan dit zelfs oplopen tot 200 Bluebizz credits. Dit betekent dat u per geboekt ticket maar liefst € 10,00 tot € 100,00 bijdraagt!

Daarnaast levert het Dolphins Jump het voordeel op dat wij KLM op deze manier kunnen laten zien dat de boeking via Dolphins Jump tot stand is gekomen en wij (bij voldoende boekingen) in de toekomst mogelijk een korting kunnen bedingen bij KLM. Vervolgens kunnen wij de deelnemende stichtingen een bijdrage kunnen aanbieden voor KLM tickets, die geboekt zijn via Dolphins Jump.