C1000 Molenwijk Haarlem kleurplaat actie

C1000 Molenwijk steunt met kleurplaat Dolfijntherapie

Het personeel van C1000 staat helemaal achter de actie. Supermarkt C1000 aan de Engelenburg 70 in de Haarlemse Molenwijk start met ingang van volgende week maandag een kleurplatenwedstrijd voor de kinderen. Te winnen zijn er leuke pluche dolfijnen.

C1000 steunt met de kleurplatenwedstrijd de stichting Support4Specials. Een stichting die probeert kinderen met een beperking een dolfijntherapie op Curacao aan te bieden. Aan de kleurplaat zit namelijk ook een donateursformulier vast. Voor minimaal 10 euro per jaar kan het goede doel van de stichting gesteund worden. Dolfijntherapie kost per keer ruim 5000 euro. Veel geld maar de kinderen met een autisme-stoornis of met het syndroom van Down worden er goed mee geholpen.

Eigenaar Guy Buddelmeijer van de C1000: ''We proberen met de kleurplatenactie een steentje bij te dragen om het voor mensen mogelijk te maken met hun kind de therapie te gaan volgen.''

De kleurplatenactie duurt drie weken. Elke week wordt ook een ingeleverd donateursformulier gekozen waarvan de donateur dan 1 minuut gratis winkelen krijgt in de C1000. In totaal krijgen drie mensen die donateur worden deze prijs van C1000.

Naast de kleurplatenactie werkt C1000 samen met Unilever aan een andere actie voor dit goede doel. Drie weken lang komt er één artikel waar bij verkoop C1000 één euro schenkt aan de stichting Support4Specials.

De eerste week (met ingang van maandag) is dat Sun vaatwastabletten, de tweede week Robijn wasverzachters en de derde week alle vloeibare wasmiddelen van Sunil, Robijn en Omo. Maandag 30 augustus gaat de kleurplatenactie en de één euro van start.