Op 7 april 2018 zullen wij met 9 personen de Strong Viking run gaan rennen voor support4specials. Het doel is zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de stichting Support4specials door middel van een doneeractie https://www.doneeractie.nl/strong-viking-run-voor-support4specials/-16372

Support4Specials Charity Golftoernooi met €15000,- opbrengst een enorm succes!

Op dinsdag 29 mei 2018 heeft YRS Golfevents & Charity in samenwerking met Golfbaan Sluispolder voor de vierde keer het Support4Specials Charity Golftoernooi georganiseerd. Ook deze editie is een enorm succes geworden!

Succesvolle start van de S4S Charity Ride


De eerste Support4specials Charity Ride was een groot succes. Met een pelotonnetje wielrenners ging het van Schiphol naar Harderwijk en weer terug. Door weer en wind, maar vooral met veel regen onderweg trotseerden de deelnemers de 176 kilometers van het uitgezette parcours.

Begin januari ontving voorzitter Jan Steines uit handen van Maxine van Wees namens Wij & de Maatschappij een cheque t.w.v. €10.000,-!!!!!

Op dinsdag 16 mei heeft Yolanda Rengers-Sluik in samenwerking met Golbaan Sluispolder voor de derde keer het 'Support4Specials charity golftoernooi' georganiseerd.

Deze dag is een groot succes geworden mede dankzij de inzet van vele sponsoren, deelnemers, en vrijwilligers. We zijn iedereen heel erg dankbaar voor het mogelijk maken van deze geweldige dag en voor de fantastische cheque ter waarde van €8.500,- die stichting Support4Specials heeft mogen ontvangen!!!

 

Basisschool Den Duin vierde kerst 2016 met een kerstmarkt waarbij de opbrengst van €982,13 aan stichting Support4Specials gedoneerd is! Hartelijk dank aan iedereen die deze fantastische actie mogelijk heeft gemaakt!

Tennissers Tennisvereniging Kudelstaart steunen Support4Specials

Toernooiorganisator Wim Hulsbos overhandigde onlangs een cheque van € 1.752,- aan voorzitter Jan Steines van Stichting Support4Specials en Rick Zethof, die via deze stichting therapie heeft mogen volgen.

OSQ wielerkleding.nl steunt stichting Support4Specials 
OSQcycling staat voor:

  • Kwalitatief goede wielerkleding
  • Comfortabele wielerkleding
  • Wielerkleding tegen eerlijke prijzen.

Op dinsdag 8 september 2015 hebben Marjan Derogee en Yolanda Rengers voor de tweede keer in samenwerking met golfbaan Sluispolder een golftoernooi met clinics, een veiling en een loterij georganiseerd.

De Zesdaagse van Amsterdan is een wederom een groot succes geworden. Ook nu hebben veel bezoekers loten gekocht en vaak ook een geldbedrag gedoneerd. De totale opbrengst van de aktie tijdens de zesdaagse van Amsterdam 2014 is bijna € 3000,-! Wij zijn de bezoekers, de organisatie van de Zesdaagse van Amsterdam, sponsors en de vrijwilligers enorm dankbaar voor hun steun aan Stichting Support4Specials. Bekijk hier de winnaars van de loterij:

Op dinsdag 13 mei vond het ‘Support4Specials Charity Golftoernooi’ op Golfbaan Sluispolder in Alkmaar plaats.
Organisatoren Yolanda Rengers en Marjan Derogee hebben er in samenwerking met Golbaan Sluispolder, de pro’s, greenkeepers, sponsoren, deelnemers, personeel en vrijwilligers een onvergetelijke en succesvolle dag van gemaakt. Aan het einde van de avond is er aan de stichting een cheque overhandigd ter waarde van €10.000,-!!!

In samenwerking met golfbaan Sluipolder organiseren Yolanda Rengers en Marjan Derogee op 8 september a.s. een golftoernooi tbv Stichting Support4Specials met een veiling, loterij en clinics. De opbrengst van deze dag komt ten goede van stichting Support4Specials.

Toen Pam Schönhage van Support4Specials hoorde, stelde ze als eigenaar van tweedehands kledingwinkel Ceessies gelijk de opbrengst van haar uitverkoopjes ter beschikking voor de stichting.

De Zesdaagse van Amsterdan is een groot succes geworden. Veel bezoekers hebben loten gekocht en/of een geldbedrag gedoneerd. De totale opbrengst van de aktie is € 2475! Wij zijn de bezoekers, de organisatie van de ZesdaagsevanAmsterdam, sponsors en vrijwilligers enorm dankbaar voor hun steun aan Stichting Support4Specials. 

Op zaterdag 20 april organiseerde Vrouw&Verbinding een sprankelend netwerk event, voor en door vrouwen.

Op deze middag stond Support4Specials centraal.

April 2013

Collecte bij kickboksgala Bari Gym Noordwijkerhout brengt €460,- op!

Voor de zevende keer organiseerde Bari Gym/R.H.J.C. Promotions dit gala in Noordwijkerhout. Tijdens deze avond hebben de vrijwilligers van de stichting Support4Specials een collecte mogen houden en dit heeft €460,- opgebracht. Hartelijk dank aan de organisatie en een ieder die een donatie heeft gedaan!

Jarig BORUS Kinderopvang doneert €16.500 aan Stichting Support 4 Specials. Op zaterdag 8 september 2012 heeft BORUS Kinderopvang, onder overweldigende belangstelling, haar 15 jarige bestaan gevierd op haar locatie aan het Zijdelveld 23 in Uithoorn.

Webshop kleertjes.com helpt een kind naar dolfijntherapie

kleertjes.com doneert een vast bedrag aan Support4Specials per deelnemende klant! kleertjes.com is de grootste online winkel in merkkleding en schoenen voor baby's, kinderen en aanstaande mama's in Nederland. Onze webwinkel is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Je bestelt bij ons snel, makkelijk en veilig de mooiste kinderkleding en positiemode uit nieuwe en vorige collecties van bekende merken! Je hebt de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment.

De familie Konst organiseert benefiet avond op de Van Voorthuijsenschool in Haarlem ten gunste van Support4Specials

8 september was het dan zover, na maanden van voorbereidingen, ons Benefietfeest op de Van Voorthuijsenschool, de school van Rui.Een DJ, een zanger en zangeres traden op, Hakim voor de kinderen, een goochelaar en kinderdisco.

Op zaterdag 29 september hebben Kapsalon Ilse en Jacq voor Haar en Schoonheidssalon Auqa Phyta een beautydag georganiseerd. Tijdens deze dag werd er geknipt geföhnd en was er een schoonheidsspecialiste aanwezig voor een mooie make up of een stoelmassage.

Zaterdag 29 september j.l. organiseerde de Ladies' Circle 44 Voorhout een discofeest voor volwassenen in Voorhout, waar ongeveer 180 mensen naartoe kwamen. Het was een zeer geslaagd feest: er was een d.j. die heel leuke muziek draaide, er werd veel gedanst en er was ook gelegenheid om lekker met elkaar te kletsen.

Zondag 2 september werd er op de Tennisvereniging TV Kontakt in Haarlem een loterij georganiseerd. De opbrengst van de loterij was maar liefst €2500,- en is volledig ten goede gekomen van de stichting Support4Specials.

Luxe appartementen op Curacao Ocean Resort, dé toplocatie van Curacao, aan het bekende Seaquarium - Mambo Beach.

Dolphins Jump steunt Stichtingen, die het mogelijk maken dat kinderen met een verstandelijke beperking dolfijnondersteunde therapie kunnen volgen.

Sponsorloop OBS Kudelstaart levert € 3.470,- op

Na 8 jaar op de OBS Kudelstaart gezeten te hebben nam Rick Zethof op 12-jarige leeftijd afscheid van deze basisschool. Dit lieten ze niet ongemerkt voorbij gaan, want maandag 16 juli werd er een sponsorloop georganiseerd voor Support4Specials.

"Wij & de maatschappij" doneert 25.000 euro aan stichting Support4Specials

Afgelopen week heeft onze ambassadeur Koert-Jan de Bruijn een cheque ter waarde van 25.000 euro in ontvangst genomen, gedoneerd door 'Wij & de maatschappij, het goede- doelen-fonds van medewerkers van ING Verzekeren en ING Investment management.

Berlages got talent 2011

inzamelingsactie voor Support4Specials groot succes. De meest getalenteerde leerlingen van het Berlage Lyceum in Amsterdam hebben zich ingezet voor Support4Specials. Op de succesvolle Berlages got Talent show zetten zij hun beste beentje voor. Er werd gedanst, gezongen en instrumenten bespeeld.

Op zaterdag 29 oktober wordt een "Oktoberfest" gehouden bij Rijschool Brinkman, Rutherfordstraat 43 te Haarlem.

De aanvang is 20.30 uur en om 01.00 uur sluiten we af. De opbrengst van deze dag komt ten goede aan de stichting S4S en is tevens de kickoff voor de brommertour die Willem Brinkman gaat rijden in 2012.

Zondag 16 oktober a.s. ga ik de halve marathon van Amsterdam lopen, tw 21 km.

Dit ga ik niet zomaar doen, maar ik ga lopen voor Stichting Support4Specials Ik wil proberen een mooi bedrag bij elkaar te lopen en heb daarvoor jullie hulp nodig. Het bedrag dat ik bij elkaar loop zal ik overmaken aan de stichting S4S zodat het voor nog meer kinderen mogelijk gemaakt wordt om deze therapie te kunnen volgen.

Op 17 september j.l. hebben wij spulletjes van Stichting Support4Specials op de kraam van de RK kerk in Voorhout mogen verkopen. Helaas werkte het weer niet mee; het was koud en het miezerde. Er kwamen daardoor veel minder mensen naar de braderie dan gebruikelijk.

Kinderen en ouders hebben tijdens de vrijmarkt op koninginnedag in Uithoorn en Voorhout een totaalbedrag van 312,50 Euro voor de stichting Support4Specials opgehaald.

Kinderkoor De Vrolijke Nootjes zingt in bejaardenhuis Marientaete locatie Gerto in Voorhout. Via fonds 1818 Koren zingen voor Ouderen ontvangt de stichting Support4Specials voor dit fantastische optreden 275,- Euro.

KPN Event & Conferencing is sponsor van Support4Specials

De voornaam Monique is mij gegeven bij geboorte, de achternaam is van mijn vader, stamhouder Aarts. Ik hou van abstract schilderen, dit doe ik met veel passie.

Achter elk schilderij zit een filosofie en van daaruit heb ik het een naam gegeven. Nog mooier wordt het als je er je eigen verhaal in ontdekt!

Op 14 september 2010 heeft ambassadeur Koert-Jan de Bruijn in het spelprogramma Timboektoe 1000 euro bij elkaar gespeeld voor Support4Specials. Uitgezonden op Tros TV

C1000 Molenwijk steunt met kleurplaat Dolfijntherapie

Het personeel van C1000 staat helemaal achter de actie. Supermarkt C1000 aan de Engelenburg 70 in de Haarlemse Molenwijk start met ingang van volgende week maandag een kleurplatenwedstrijd voor de kinderen. Te winnen zijn er leuke pluche dolfijnen.

Verkeerschool Brinkman steunt stichting Suppport4Specials met reclame op een van de lesauto's. Stribbe visuele reclame heeft de belettering aangebracht. Hartelijk bedankt voor deze actie!

Basisschool "de Duif" zamelt geld in voor Support4Specials.

De kinderen hebben een aantal weken besteed aan "Iedersland": Een eigen land voor de kinderen. Zelf dingen bedenken, zelf voorwerpen ontwerpen, een taal verzinnen, kortom creatief bezig zijn. De kinderen willen dat aan de man brengen en verkopen.